Як зробити бісквіт покрокове

0 Comments

Як правильно дістати бісквіт, щоб він не осел?

Охолоджувати випічку при кімнатній температурі. Після духовки поставте бісквіт прямо у формі на ґрати. Зачекайте 10 хвилин, пройдіть ножем по краю виробу і переверніть форму вгору дном на решітку. Зніміть форму та пергамент, залиште бісквіт до повного остигання.

Як дізнатися бісквіт готовий чи ні?

Визначити готовність бісквіту модно візуально та тактильно. Він підрум'янюється зверху, при легкому натисканні пальцем на ньому не залишається вм'ятини. Можна також проколоти паличкою або зубочисткою – суха – значить пропекся. Готовий бісквіт треба залишити у духовці ще на 10-15 хвилин.

Related Posts