Як зняти робочий екран: докладний посібник та поради

0 Comments

Заставка робочого екрана – це зображення, яке з'являється на екрані комп'ютера під час запуску або після того, як комп'ютер залишався бездіяльним протягом певного періоду часу. Багато користувачів воліють мати індивідуальну та красиву заставку, яка відображає їх індивідуальність та переваги.

Якщо ви бажаєте змінити поточну заставку робочого екрана на вашому комп'ютері, є кілька способів, які ви можете використовувати. Один із найпоширеніших способів – це використання вбудованих можливостей операційної системи комп'ютера. У Windows, наприклад, можна змінити заставку екрана за допомогою параметрів Панелі керування або Параметрів екрана.

Інший спосіб змінити заставку екрана полягає в тому, щоб встановити спеціальні програми або програми. Деякі з цих програм пропонують великий вибір готових тем або шпалер, а також дозволяють налаштовувати кольори та ефекти. Крім того, існують веб-сайти, де ви можете знайти та завантажити безкоштовні заставки для різних дозволів екрану.

У будь-якому випадку, незалежно від вибраного способу, зміна заставки робочого екрану – це простий спосіб надати своєму комп'ютеру нового та свіжого вигляду. Він дозволить вам насолоджуватися красивими та надихаючими зображеннями щоразу, коли ви включаєте свій комп'ютер.

Як зняти робочий екран
КрокОпис
1Вимкніть комп'ютер і від'єднайте всі кабелі.
2Покладіть комп'ютер на м'яку поверхню
3Зніміть бічну кришку комп'ютера
4Від'єднайте кабель від задньої панелі екрана
5Огляньте задню панель екрана та знайдіть кріплення
6Відкрутіть кріплення та обережно зніміть робочий екран

Як зробити скріншот на клавіатурі Apple у Windows 10?

Як зробити скріншот на Маку з Windows Тому корисно знати, що, якщо комп'ютер Mac працює під Windows, то для отримання скріншоту замість «Принт скрін» на клавіатурі Apple потрібно одночасно натиснути 3 клавіші: Fn+Shift+F11.

Як зробити скріншот на VFR?

Натисніть клавіші Shift-Command-3. Натисніть клавіші Shift-Command-4, потім наведіть курсор-перехрестя в точку початку фрагмента екрана, який потрібно зняти. Натисніть кнопку миші або трекпада, перетягніть курсор і виділіть частину екрана для знімка, а потім відпустіть кнопку миші або трекпада.

Як повернути Dock на робочий стіл?

На Mac виберіть меню Apple > «Системні налаштування», потім у бічному меню натисніть «Робочий стіл та Dock» . (Можливо, потрібно прокрутити вниз.) Праворуч у розділі «Dock» змініть необхідні параметри.

Як прибрати з Dock?

Викличте Finder, клацнувши на робочому столі або значку Finder на панелі Dock. Виберіть програму, яку хочете видалити. Більшість програм знаходяться в папці Програми, яку можна відкрити, клацнувши Програми на бічній панелі будь-якого вікна Finder. Або виберіть «Перехід» > «Програми» у меню Finder.

Related Posts