Який свитч найтихіший: добірка безшумних моделей 2021

0 Comments

Сучасними комп'ютерними мишами та клавіатурами ми звикли маніпулювати без особливих звукових ефектів. Але іноді навіть миша може дозволити собі клацання, а ось із тихим натисканням клавіші на клавіатурі у більшості користувачів все не так просто. Що робити, якщо заважає шум при натисканні на клавіші? Варіантів багато. Однак, мова тут піде саме про "свитки" – основу клавіш на механічній клавіатурі і вибір найтишнішого з них.

В основі багатьох механічних клавіатур лежить технологія "світчої". Залежно від обраного типу (лінійний, клікабельний, тактильний) свити мають різний опір при натисканні, ергономіку і, звичайно, безпосередньо звук. Якщо ви вважаєте за краще працювати безшумно, вам варто звернути увагу на тихі свитчі, наприклад, на Cherry MX Silent, Romer-G або Topre, які пропонують максимально тихий хід клавіші.

Важливо пам'ятати, що кожен виробник має свої особливості та під свої свитчі зробив свої особливості-удосконалення.

Який свитч найтихіший
МодельРівень шуму, дБ
Модель A20
Модель B18
Модель C22
Модель D16

Які свитчі найтихіші?

Silent (а точніше Silent Red) – Найтихіші механічні перемикачі, тихіше навіть багатьох мембранних клавіатур. По суті, це червоні свити з шумопоглинаючими силіколоновими прокладками. Silver (інша назва Speed) – мікрики з удвічі вкороченим ходом: 1,2 мм до спрацьовування та 2 мм до упору. Збережена копія

Які свити клацають?

Сині свити (Cherry MX Blue) Крім тактильного відгуку сині свити сигналізують про спрацювання ще й виразним клацанням.Перші клавіатури (не кажучи вже про друкарські машинки) клацали самі по собі, без конструктивних доробок.

Які світчі найтихіші колір?

Червоний (Red) – один з найпоширеніших лінійних свитчів з низькою силою натискання в 45 г. Існує різновид особливо тихих червоних перемикачів (Silent Red) з шумопоглинаючою прокладкою – Вони є рекордсменами по тиші.

Related Posts